VERKOOP 2E HANDS BOEKEN, CD’S EN DVD’S

Wij hebben weer een fraai aanbod erbij uit erfenissen. Waarvoor hartelijk dank. Kom dus gerust eens kijken en vul uw eigen collectie of “voorraad voor cadeautjes” voor een klein bedrag aan. We hebben ook een aardige selectie kinderboeken. Die staan op de slaapverdieping van de kosterswoning. Meteen door de deur rechts in de kast.


Onze ruimte is op dit moment VOL. Als u boeken wilt aanbieden graag even overleg van tevoren (Marijke Bootsma: ambootsm@kpnmal.nl of 06 22 54 59 57) en zet het svp niet zomaar neer in de kerk.

WINKELEN kan op donderdagen tijdens de openstelling van 10-16 uur, op de toeristische zaterdagopenstellingen 11-17 uur en na de kerkdiensten.

Betalen contant, Tikkie (ligt in de kosterswoning beneden) of overmaken op    NL14 ABNA 06 2839 1722 tnv Vrienden van de Nieuwe Kerk, ovv. Boeken.

WARM AANBEVOLEN! DE OPBRENGST IS VOOR PROJECTEN IN DE NIEUWE KERK.


WIJNACTIE NIEUWE KERK

De wijnactie gaat nog steeds door, nog niet alle kosten voor de vernieuwing van licht en geluid zijn terugverdiend. Alles wordt duurder. Wij moeten helaas ook de prijs van de wijn iets aanpassen.

Een fles, rood, wit of rosé 6,50 euro.
Doos met 6 flessen ( event gemengd samengesteld) 35,= euro

Dozen kunnen desgewenst aan huis worden afgeleverd

Mail of bel (‘savonds, NIET tijdens zijn werk) Menno Pool: mennopool@gmail.com; tel 06 4893 7260.


Aankondiging

De jaarvergadering van de Vereniging Vrienden van de Nieuwe Kerk zou plaatsvinden op zaterdag 17 april 2021, maar gaat t.g.v. de Corona-maatregelen  niet door en vindt nu hopelijk plaats in april 2022. De heer Rienk Bijma heeft toegezegd op later moment -wanneer het mogelijk is weer publiek te ontvangen- de lezing te willen verzorgen. De titel van zijn lezing is: ‘Wat een oude buurt en een oud huis kunnen vertellen’.  De heer Bijma is auteur van de recente publicatie ‘Een Deftig Huys met een fraay Hoff’, De geschiedenis van een oud Gronings huis en het omringende havenkwartier (Uitgeverij In Boekvorm, Assen).
 

Nieuwsbrieven

2019 03 Nieuwsbrief nr 12

2018 03 Nieuwsbrief nr 11

Jaarvergadering